Online foredrag

Kunne du tænke dig at lære noget mere om skammens rolle i dit liv uden at skulle finde tid til at tage til et af mine foredrag?

Så køb digital adgang til et af mine foredrag herunder. Du får foredraget som en video-fil, så du kan blive klogere fra sofaen, kontoret eller hvorend du har lyst.

Forstå din skam

I dette foredrag gennemgår jeg hvad skam er, og hvordan vi skal forholde os til den her følelse. Vi kommer også til at arbejde med, hvad det betyder, hvis du tror på at du er din egen lykkes (eller lorts) smed.

Foredraget varer ca. 50 minutter, og da det er video kan du jo stoppe og starte som du vil. Du får tilsendt videoen, som en .zip-fil, som du bare skal "pakke" ud og så har du videoen, så længe som du vil. 

Længde: 61 minutter

MOR-SKAM

I dette foredrag gennemgår jeg hvad "mor-skam" er og hvordan du kan arbejde med det, hvis du oplever den. Mor-skam kan skabe følgende følelser:

 

- Følelsen af at være forkert

- Følelsen af ikke at være god nok

- Følelsen af ikke at være ligeså værdifuld som andre

- En følelse af håbløshed

- Frygt for at blive afsløret og dømt

 

Er det noget du kan genkende? Så er dette foredrag nok noget for dig. Foredraget varer ca. 39 minutter, og du kan stoppe og starte det i dit helt eget tempo. Du får tilsendt videoen som en .zip-fil, som du bare skal "pakke" ud og så kan du se foredraget så meget som du vil. 

Længde: 39 minutter

DE GODE GRÆNSEr

I det her foredrag arbejder vi med grænsesætning. Jeg oplever, at stort set alle jeg har i terapi kommer forbi dette emne, og derfor ser jeg det som et af de vigtigste og mest frisættende emner indenfor psykologi. 

 

Jeg gennemgår, hvordan du kan arbejde med dine grænser og lære hvordan du sætter dem på den måde der er bedst for dig. 

 

Foredraget er delt op i to dele, som begge varer omkring 40 minutter. Du kan se foredraget, så mange gange som du vil. Du får foredraget sendt som en .zip-fil, som du bare skal "pakke" ud, og så er videoen klar.

Længde: 40 + 40 minutter